Dental Team

Orvosaink

1959-ben születtem Budapesten.
A Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán szereztem Diplomát 1983-ban. Első munkahelyem a Kisbéri Kórház és Rendelőintézet fogászati osztályán volt.
Szakvizsgát 1985-ben tettem fog és szájbetegségek témában jeles eredménnyel. Kisbéren 1983-tól 1995-ig gyógyítottam pácienseim, 1989-ben kineveztek a környék fogászati főorvosává. A Fedasz Dentalhoz 1995-ben kerültem, jelenleg is itt dolgozom. Minden szempontból igényes környezetben, korszerű kezelőhelyiségekben minden lehetőségem megvan munkám magas színvonalú ellátására.

nemetvolgyi

Dr. Németvölgyi József
fogszakorvos – implantológus

Budapesten születtem 1969-ben. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán 1994-ben diplomáztam, majd két évet töltöttem fogszabályzós rezidensként Németországban. (postgraduate student) 1998-ban költöztem haza és egy évet a SE Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján dolgoztam, majd 1999-től a Heim Pál Gyermekkórház Állcsontorthopédiai és Foszabályozási Osztályán voltam főállásban.
1998-ban lettem a Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa (1155/1998), majd 2000-ben Fogszabályozó Szakorvos (24/2000). Az európai (EOS), az amerikai (AAO) valamint a világ orthodonciai társaságnak (WFO) tagja vagyok. A gyógyító tevékenység mellett jelenleg is végzek tudományos-kutató munkát, melynek fő témája az implantációs elhorgonyzás alkalmazása a rögzített készülékes fogszabályozás során. Ezzel kapcsolatban számos hazai és külföldi publikációm jelent meg és több előadást is tartottam világszerte. Örülök, hogy az eddigi tapasztalataimat a Fedasz Dental betegkörének is a javára fordíthatom.

Gabi2

Dr. Borsos Gabriella
fogszabályozó szakorvos

1986-ban születtem Budapesten.
Diplomámat 2009-ben szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvos tudományi Karán.
Egyetemi éveim alatt tudományos diákköri munkát folytattam a fogorvosi radiológia területén.
2009 szeptembere óta dolgozom a Fedasz Dental klinikán, mint rezidens fogorvos.
Magas színvonalú és barátságos környezetben, tapasztalt kollégáim mellett sajátíthatom el a konzerváló-és protetikai fogászat, az implantológia és a fogszabályzás legmodernebb technikáit, valamint lehetőségem van megismerni kiválóan felszerelt laborunk révén a fogtechnikai eljárásokat.

csaba

Dr. Schneeberger Csaba
fogorvos

1986. július 23-án születtem Jászberényben.
Diplomámat 2013-ban szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.
2013 szeptembere óta dolgozom a Fedasz fogklinikán.
Az esztétikai fogászat, endodontia és a fogpótlástan tartozik a kedvenc szakterületeim közé. Magasan képzett, tapasztalt kollégáim mellett lehetőségem van a legújabb technikák megismerésére, elsajátítására olyan környezetben, ahol ehhez minden körülmény adott.

viktor

Dr. Csősz Viktor
fogorvos

1976 május 29.-én születtem a Veszprém megyei Ajkán. 2003-ban szereztem a diplomám a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Budapesten. Egyetemi éveim alatt részt vettem implantológiai speciális kurzusokon.Egyetemi éveim után egy budapesti magánklinikán helyezkedtem el ahol adottak voltak a lehetőségek a legújabb technikák elsajátítására. 2006-ban Fog- és Szájbetegségek szakvizsgát tettem. Büszke vagyok, hogy részese lehetek a Fedasz Dental csapatának, ahol barátságos környezetben és magasan képzett kollégákkal dolgozhatok.

kamarasnagyobb

Dr. Kamarás Gábor
fogszakorvos – implantológus

Asszisztencia

mariann2

Mariann
fogászati asszisztens – dentálhigiénikus

vera2

Vera
fogászati asszisztens – dentálhigiénikus

aniko2

Anikó
fogászati asszisztens – dentálhigiénikus

Technikusaink

krisztian

Krisztián
fogtechnikus

peti

Péter
fogtechnikus

kati

Katalin
fogtechnikus
mester

marietta

Marietta
fogtechnikus

Igazgató

Feri

Fedasz Ferenc
tulajdonos- ügyvezető igazgató